Dr.sc. Domagoj Bebić

Dr.sc. Domagoj Bebić

Direktor

Od milja – naša „tvornica ideja“. Domagoj Bebić je docent na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, gdje vodi nekoliko kolegija iz područja novih medija: Cyber politika, Odnosi s javnošću i novi mediji, Društveni mediji i Metode i tehnike u novim medijima. Područje njegovog znanstvenog interesa su društveni mediji, e-demokracija i online reputacija. Doktorat znanosti je stekao 2009. godine na temu Uloga interneta u političkoj komunikaciji i poticanju političke uključenosti građana u Hrvatskoj: Izborna kampanja na internetu 2007. Autor je nekoliko znanstvenih radova i poglavlja u knjigama vezanih za nove medije. Nositelj jemnogobrojnih projekata s područja odnosa s javnošću i novih medija. Osim znanstvene karijere, dr. Bebić je i savjetnik za komunikaciju putem društvenih mreža, pa je tako kao komunikacijski savjetnik radio za nekoliko poznatih svjetskih i domaćih brendova. Glavni je tajnik Instituta za Nove medije i eDemokraciju – Inmed (www.edemokracija.hr)


Katija Jončić Mesarić

Katija Jončić Mesarić

Savjetnik

Osoba koja stoji iza firme i firma koja stoji iza osobe! Kada govorimo o povjerenju, o posvećenosti i o trudu, tada govorimo o Katiji. Osoba koja jednostavno ne zna za umor, žena koja nikad ne kasni i prijatelj u svemu što radi. Nikad neće ostaviti na cjedilu, nikad ne odustaje i za nju, nemoguće jednostavno ne postoji (jer ne smije). Prorok novih trendova, iskusni strateg komunikacija, modni kritičar i satiričar bez premca. U jednom stihu: „Naša žena-majka-kraljica!“


Marija Volarević

Marija Volarević

Savjetnik

Ustrajna, ambiciozna i zaljubljena u rad. Kroz dosadašnje školovanje dobila je teorijsku perspektivu o načinu funkcioniranja medija i komunikacija. Praksa i iskustvo u medijima dalo joj je uvida u javne nastupe i način funkcioniranja struke. U daljnjem školovanju na Fakultetu društvenih znanosti u Ljubljani, Marija se usavršava u području marketinških komunikacija s naglaskom na nove medije i brend novinarstvo. Ona je naš čovjek od kreativnih komunikacijskih prijedloga, novih trendova i najnovijih kampanja.


Daniela Dolinar

Daniela Dolinar

Praktikantica

Švabica po rođenju a Karlovčanka po duši, naša Daniela je šarmantni pomladak Quintane. Vrelo priča, novih prijedloga i predanog rada čine ovu mladu nadu kvalitetnim kadrom u odnosima s javnostima i sve izazovnijem community managementu. Novosti i trendovi joj neće promaći već će postati inovativni prijedlozi, nove ideje i koncepti. Daniela je naš POP culture i new media guru koji će svaki komunikacijski pothvat učiniti jedinstvenim, boljim i inovativnijim.


Scroll Up