Dr.sc. Domagoj Bebić

Dr.sc. Domagoj Bebić

Direktor

Od milja – naša „tvornica ideja“. Domagoj Bebić je docent na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, gdje vodi nekoliko kolegija iz područja novih medija: Cyber politika, Odnosi s javnošću i novi mediji, Društveni mediji i Metode i tehnike u novim medijima. Područje njegovog znanstvenog interesa su društveni mediji, e-demokracija i online reputacija. Doktorat znanosti je stekao 2009. godine na temu Uloga interneta u političkoj komunikaciji i poticanju političke uključenosti građana u Hrvatskoj: Izborna kampanja na internetu 2007. Autor je nekoliko znanstvenih radova i poglavlja u knjigama vezanih za nove medije. Nositelj jemnogobrojnih projekata s područja odnosa s javnošću i novih medija. Osim znanstvene karijere, dr. Bebić je i savjetnik za komunikaciju putem društvenih mreža, pa je tako kao komunikacijski savjetnik radio za nekoliko poznatih svjetskih i domaćih brendova. Glavni je tajnik Instituta za Nove medije i eDemokraciju – Inmed (www.edemokracija.hr)


Katija Jončić Mesarić

Katija Jončić Mesarić

Savjetnik

Osoba koja stoji iza firme i firma koja stoji iza osobe! Kada govorimo o povjerenju, o posvećenosti i o trudu, tada govorimo o Katiji. Osoba koja jednostavno ne zna za umor, žena koja nikad ne kasni i prijatelj u svemu što radi. Nikad neće ostaviti na cjedilu, nikad ne odustaje i za nju, nemoguće jednostavno ne postoji (jer ne smije). Prorok novih trendova, iskusni strateg komunikacija, modni kritičar i satiričar bez premca. U jednom stihu: „Naša žena-majka-kraljica!“


Marija Volarević

Marija Volarević

Savjetnik

Ustrajna, ambiciozna i zaljubljena u rad. Kroz dosadašnje školovanje dobila je teorijsku perspektivu o načinu funkcioniranja medija i komunikacija. Praksa i iskustvo u medijima dalo joj je uvida u javne nastupe i način funkcioniranja struke. U daljnjem školovanju na Fakultetu društvenih znanosti u Ljubljani, Marija se usavršava u području marketinških komunikacija s naglaskom na nove medije i brend novinarstvo. Ona je naš čovjek od kreativnih komunikacijskih prijedloga, novih trendova i najnovijih kampanja.


Marina Knežević

Marina Knežević

Stručna suradnica za odnose s javnošću

Reci to metalki! Ako tražiš nekoga tko poznaje medije, filmove, popularnu kulturu, tada tražiš Marinu. Naš mladi kadar koji je nezasitan novih znanja, čudne glazbe i odličnih priča. Trenutno nikada nije dovoljno, tako se Marina trenutno obrazuje na Poslijediplomskom specijalističkom studiju u području ekonomije i marketinga. Uz prijašnje medijsko iskustvo i obrazovanje, ona je Quintanin napadač za kreativne prijedloge i nove komunikacijske izazove. Žena od iznenađenja, radnik od povjerenja i duša od čovjeka.


Nikolina Antolić

Nikolina Antolić

Mlađi savjetnik

Precizna, staložena i otporna na stres - Nikolina je osoba koja je zadužena za održavanje reda u uredu i djeluje kao koordinacijski stup cijele firme. Kroz studij je dobila a majčinstvo joj je dalo izvanredne „super moći“ u organizaciji i praćenju svih aktivnosti našeg ureda. Njezina odgovornost, stručnost i iskustvo rada u velikim korporacijama čni Quintanu "Perpetuum mobile-om" u malom.


Scroll Up