Q Priča

QUINTANA WAY OF LIFE

Quintana komunikacije je agencija koja pruža usluge na području komunikacija, odnosa s javnošću i novih medija.

Quintana komunikacije je jedinstvena agencija na hrvatskom tržištu osnovana 2006.

QK okuplja ugledne stručnjake s područja strateškog komuniciranja, političkog marketinga te novih medija, koji pružaju širok portfolio kvalitetnih usluga, od savjetovanja i odnosa s javnošću do kriznog menadžmenta i strateškog upravljanja informacijama.

Tim Quintana komunikacije čine tri stalno zaposlene osoba,stručni suradnik za odnose s javnošću, direktor tvrtke te niz vanjskih suradnika, operativaca i stručnjaka za određena područja.


ZAŠTO QUINTANA?

Potpuna lojalnost našim klijentima:
Interes klijenta nam je na prvom mjestu. Potpuno smo predani svakom projektu i postizanju cilja. Naša kompenzacija uvijek je u skladu s uspjehom klijenta i njegovim zadovoljstvom.

Ekspertiza na lokalnom tržištu:
Unatoč kratkom postojanju na poslovnom tržištu, uspješnom smo sudjelovali na izuzetno važnim projektima u Hrvatskoj te tako postigli visoku razinu prepoznatljivosti. Posjedujemo jedinstveno znanje i iskustvo na području strateškog upravljanja informacijama i političkog komuniciranja. Isto tako, imamo temeljit uvid u prilike na lokalnom tržištu.

Jedinstvena znanja:
Tim Quintana komunikacija školovan je i osposobljen za pružanje visoko specijaliziranih usluga iz područja političkog marketinga, političkog komuniciranja, medijske analitike, javnih kampanja i on-line komuniciranja.

Timski rad:
Našim klijentima nudimo stručan, visoko motiviran i predan tim ljudi.